DREHFEUER (OTOČNÝ OHEŇ)

Vykurovanie priestorov nabralo nové dimenzie, odkedy sa z akumulačných pecí stala aj dizajnová záležitosť – v dome či vo víkendovej chalupe môžete mať nielen príjemne teplo, ale ešte aj moderné! Počuli ste už o otočnom ohni?


ČO ZNAMENÁ DREHFEUER?

DREHFEUR je otočná pec s akumulačnou masou od spoločnosti BRUNNER, ktorá je ideálna pre obytné priestory vyhrievané zdravým sálavým teplom. Jednoduchý hranatý tvar vložky pôsobí moderne a čisto.

Takáto akumulačná pec disponuje funkciou otáčania, vďaka ktorej je možný pohľad na oheň z ktorejkoľvek časti miestnosti. Vložku si môžete natočiť tam, kde práve trávite svoj čas. Navyše technológia od firmy BRUNNER je známa svojou prepracovanosťou a dlhou životnosťou. Ako je u firmy BRUNNER zvykom, tak i tieto vykurovacie vložky poskytnú užívateľovi nádherný pôžitok z ohňa a čistého horenia. Otáčanie sa uskutočňuje mechanicky alebo dokonca motoricky pomocou diaľkového ovládania. Tvar je možné prispôsobiť veľkosti priestoru, želaniu a snom užívateľa pece.

VYKUROVACIE VLOŽKY DREHFEUR SÚ DODÁVANÉ S DVOJITÝM PRESKLENÍM A SÚ PONÚKANÉ V ŠTYROCH ZÁKLADNÝCH VARIANTOCH

1.       Bez dodatočnej akumulačnej masy

2.       S dodatočným riešením akumulácie

3.       S akumulačnou masou tvorenou zo setu prstencov MAS

4.       S akumulačnou masou tvorenou setom keramických akumulačných tvaroviek MSS

08_DREHFEUERpng

SOKEL

BRUNNER nenecháva nič na náhodu a k DF ohniskám vyvinul oceľový sokel. Ten opticky oddelí podlahu interiéru od telesa pece a so zakomponovanými neviditeľnými otvormi môže slúžiť tiež pre nasávanie vzduchu pre teplovzdušný variant pece alebo aj pre nasávanie vzduchu na horenie. Soklový rám je do istej miery veľkostne variabilný a vysoký je 8 cm. V neposlednej rade spĺňa aj praktickú funkciu, kedy pri údržbe podlahy chráni stavbu a omietku pece pred ošúchaním a znečistením.

AKO FUNGUJE OTOČNÁ VYKUROVACIA VLOŽKA?

Pri tomto riešení otočnej vložky je dôležitá otázka: Ako vyriešiť vývod spalín z vykurovacej vložky?

08_drehfeur2jpgAdaptér príruby vývodu spalín je vyhotovený z dvoch častí. Vďaka tomu je možné vložku otáčať a zároveň takéto riešenie umožňuje jednoduchú inštaláciu a demontáž vložky aj po postavení pece. 

Ak si želáte jedinečný dizajn, tak pec s otočnou vykurovacou vložkou je ideálnym riešením. Doslova si oheň môžete otočiť tam, kam práve chcete.

Zdroj: brunner.sk, J&R Inspire s.r.o.

Prezrite si
všetky krbové vložky a príslušenstvo ku krbom BRUNNER a nechajte si u nás vypracovať cenovú ponuku na krb. S nami máte istotu, že všetko bude správne nadimenzované a zladené podľa Vašich potrieb a rozpočtu.

Sledujte naše sociálne siete a nechajte sa inšpirovať krásnymi realizáciami krbov a pecí:

facebookpnginstagrampngyoutubepng