JE KONŠTRUKCIA KRBOVÝCH VLOŽIEK BRUNNER NAOZAJ ŠPIČKA NA TRHU?

Zákazníci, ktorí sa rozhodnú pre krb značky BRUNNER si môžu byť istí ich spoľahlivosťou a kvalitným spracovaním. Vďaka dokonalému návrhu nemeckých inžinierov je konštrukcia veľmi presná a výmena jednotlivých komponentov je bezproblémová aj po rokoch používania.

"made in Germany" neznamená pre firmu BRUNNER len reklamný slogan. V spoločnosti BRUNNER sú vytvárané produkty pracovníkmi, ktorí svojím postojom k práci a svojou svedomitosťou vyrábajú niečo, čo má vážnosť na celom svete. 

Ako vyzerá konštrukcia krbovej vložky značky BRUNNER?

Horevýsuvne dvierka ohniska s lanovými kladkami sú zárukou ľahkého a zároveň elegantného otvárania. Starajú sa o to obojstranné vodiace kladky uložené v guľôčkových ložiskách s veľkým rádiusom pre šetrné zaťaženie laniek. Takéto lanka vydržia maximálne zaťaženie až do 670kg.

Easy-lift
- pomenovanie jedinečnej BRUNNER mechaniky pre ľahkú obsluhu horevýsuvných dvierok ohniska s dlhou životnosťou.

Vysokohodnotná výmurovka ohniska 
je zhotovená zo šamotových tvaroviek pre najvyššiu teplotnú a mechanickú záťaž.

Vďaka trvácnemu a nastaviteľnému tesniacemu profilu sa podarilo spoločnosti BRUNNER docieliť pri normálnej prevádzke čisté presklenie krbových vložiek, ktoré zostáva čisté naozaj dlho.

Alternatívne dvojité presklenie
dokáže zabezpečiť o 30% až 50% menej odvádzaného tepla cez sklo.

Vo väčšine prípadov je prívod vzduchu na horenie privádzaný z vonku. Vonkajší prívod vzduchu je odporúčaný kvôli tomu, aby hotový krb počas používania spaľoval vzduch z exteriéru a nie vzduch, ktorý dýchate v interiéri. 

Vzduchom chladená, odnímateľná rukoväť z ušľachtilej ocele slúži ako obslužný prvok, vďaka ktorému dokážete pohodlne otvárať a zavárať dvierka krbovej vložky.

Silikátová tesniaca šnúra
odoláva teplotám do 1000°C. Je to záruka pre dlhotrvajúce tesné dverové konštrukcie.

Pevný a stabilný rám dvierok nazývaný aj Puzzle-profil pre jednoduché alebo dvojité presklenie.

Dokonalé ukončenie ku krbovému plášťu
je zabezpečené vďaka rôznym typom rámov. BRUNNER ponúka možnosť individuálnych vyhotovení.

Produkty BRUNNER sa testujú podľa európskych noriem a spĺňajú všetky nariadenia novelizovaného zákona BImSchV platného v Nemecku, ako aj nariadenia platné v Rakúsku a vo Švajčiarsku. Môžete si byť teda istí, že nízke hodnoty emisií nie sú napísané iba na papieri.

V neposlednom rade je tu systém otvárania/zatvárania "Klik-Klak", ktorý sa stará o jednoduché otváranie a zatváranie hore-výsuvných dvierok pre čistenie pomocou stlačenia tlačidla.
Untitled-1png


Prezrite si všetky krbové vložky a príslušenstvo ku krbom BRUNNER a nechajte si u nás vypracovať cenovú ponuku na krb. S nami máte istotu, že všetko bude správne nadimenzované a zladené podľa Vašich potrieb a rozpočtu.

Sledujte naše sociálne siete a nechajte sa inšpirovať krásnymi realizáciami krbov a pecí:

facebookpnginstagrampngyoutubepng