JEDNODUCHŠIE A CENOVO VÝHODNEJŠIE SA KRB OD SPOLOČNOSTI BRUNNER POSTAVIŤ NEDÁ

Systémové krby od spoločnosti BRUNNER sú zložené z krbovej vložky zo série "easy-lift" a kvalitnej obstavby zo žiarobetónu, ktorá dodáva krbu na jeho dominantnosti v akomkoľvek priestore. Tieto tvarovky musia byť ukladané systematicky na seba a tvarovo sú prispôsobené tak, aby dielo krbu bolo možné zrealizovať na minimálne možnom priestore pri zachovaní funkčnosti a bezpečnosti.

Katalog_Brunner_2021_web-page-056jpgTakúto krbovú obstavbu je možné ponechať v industriálnom štýle - neošetrená betónová obstavba pôsobí moderne a nadčasovo. Ak sa však rozhodnete pre inú úpravu alebo omietaný povrch, tak v spoločnosti SVAROGUS sa o realizáciu s radosťou postaráme. Bez problémov je možná aj montáž časti veľkoplošnej keramiky.

stavba_bskpng

Ak hľadáte spoľahlivý a zároveň jednoduchý variant krbu, ktorý zapasuje do Vášho interiéru bez nutnosti búrania a úpravy už hotových múrov, tak systémové krby od spoločnosti BRUNNER budú pre Vás skvelým riešením. Presné stavebné tvarovky z liateho šamotu umožňujú v priebehu niekoľkých hodín postavenie kompletného krbu. Značkový a spoľahlivý krb od spoločnosti BRUNNER ani nie je možné postaviť rýchlejšie a cenovo výhodnejšie.

Systemovy_krb_01png

Prezrite si všetky krbové vložky a príslušenstvo ku krbom BRUNNER a nechajte si u nás vypracovať cenovú ponuku na krb. S nami máte istotu, že všetko bude správne nadimenzované a zladené podľa Vašich potrieb a rozpočtu.

Sledujte naše sociálne siete a nechajte sa inšpirovať krásnymi realizáciami krbov a pecí:

facebookpnginstagrampngyoutubepng