PERFEKTNÝ OHEŇ, VĎAKA NADČASOVEJ NEMECKEJ PRECÍZNOSTI

Produkty značky BRUNNER sú vyrábané s dôrazom na kvalitné spracovanie, čo zabezpečí takmer bezúdržbovú prevádzku počas dlhých rokov kúrenia. Ako je to možné?


VYROBENÉ V NEMECKU

Zhotovenie produktov BRUNNER sa vykonáva v tradičnej zlievarni, ktorá sa pýši titulom najmodernejšej zlievarne v Európe. Nachádza sa v južnom Brandenburgu a zamestnáva až 220 zamestnancov, ktorí produkujú liatinové diely pre kachliarstvo ale aj automobily.

Práve liatina je osvedčený kachliarsky materiál vhodný pre vykurovacie zariadenia. Liatina je stabilnejšia ako oceľový plech a navyše má menšie oxidačné účinky, čo znamená, že lícovanie je oveľa presnejšie.

V BRUNNERI sú liatinové pece veľmi presne zoskrutkované a nie zvárané. Vďaka tomu je možná aj dodatočná výmena jednotlivých komponentov.

Skutočné tajomstvo úspechu sa však ukrýva práve v zamestnancoch a ich svedomitom postoji k práci a plneniu úloh. V rodinne založenom podniku sú hodnoty ako kvalita a inovácia na prvom mieste. Krbové vložky BRUNNER tak patria k najlepším a najkvalitnejším na kachliarskom trhu.

484S Lisa 2 TM2_Brunner_2jpg

Foto: Eck-Kamin 51/52/52

 

SKUTOČNÁ KVALITA NEMÔŽE BYŤ NAJLACNEJŠIA

Väčšina alternatívnych produktov konkurencie je cenovo dostupnejšia. A tak je to aj správne. BRUNNER si zakladá na naozaj kvalitných a spoľahlivých výrobkoch, preto aj ich cena zodpovedá tomuto stavu. Ich ohniská na vykurovanie drevom sú najúspešnejšie a v posledných rokoch aj najčastejšie používané vstavané vložky kachľových pecí.

Kvalita však závisí od mnohých faktorov. Na jednej strane je vlastná tradícia remeselného umenia, na druhej strane ochota skúšať nové veci a ďalej vyvíjať. To sú práve činnosti, ktorými sa skúsení pracovníci každodenne nanovo zaoberajú – ako vylepšiť niečo, čo už v podstate dokonalé je?

Toto všetko má svoju cenu, ktorá však v BRUNNERI stojí zato.

189S Brunner TM jpg

Foto: Panorama-Kamin 51/88/50/88

KERAMICKE SKLO JE UŽ DNES ŠTANDARDOM, NIE VŽDY TOMU TAK VŠAK BOLO

V minulosti dotvárali majestátnosť domov otvorené krby, ktoré boli dominantou obývacej miestnosti. Dnes vidíme v našich domovoch stále častejšie horieť drevo v uzavretej krbovej vložke. Dôvodom je vyššia účinnosť horenia a s ňou spojené aj nízke emisie.

Takýto systém vykurovania bol umožnený vďaka vynájdeniu keramického skla, ktoré dokáže premeniť otvorený oheň v krbe na zatvorené ohnisko s regulovateľným prívodom vzduchu na horenie.

Pri realizácii tohto vylepšenia sa objavujú zreteľné odlišnosti pri jednotlivých výrobcoch. Rozhodujúce však je to, či sa výrobca pri svojom vývoji orientuje na optimalizáciu ceny alebo na optimalizáciu funkčnosti.

Firma BRUNNER pracuje so zameraním na optimalizáciu funkčnosti a kvality až do posledného detailu. Vložky od firmy BRUNNER nie sú len krásne na pohľad, ale ponúkajú aj kvalitný a dlhotrvajúci zdroj tepla.


Prezrite si všetky krbové vložky BRUNNER a nechajte si u nás vypracovať cenovú ponuku na krb. S nami máte istotu, že všetko bude správne nadimenzované a zladené podľa Vašich potrieb a rozpočtu.


Sledujte naše sociálne siete a nechajte sa inšpirovať krásnymi realizáciami krbov a pecí:

facebookpnginstagrampngyoutubepng