S novou modelovou radou krbových vložiek Brunner Green sa zozelenieva. Časť 2.

V Brunneri sa zozelenieva a to doslova a dopísmena. V nasledujúcom článku prinášame ďalšie body, s ktorými sa vyznačuje nová modelová rada krbových vložiek BRUNNER GREEN. Predcházajúci článok si môžete pozrieť tu:

greenjpeg

+ VÝRAZNE ZNÍŽENÉ EMISNÉ HODNOTY. (DÔLEŽITÉ JE TO, ČO JE VO VNÚTRI.)

Pohľad na oheň v novej rade krbových vložiek BRUNNER GREEN nerušia žiadne komponenty. Kľučka dverí a rám sú subtílnejšie a zároveň sú vyrobené v najvyššom štandarde. Nový tvar spaľovacej komory krbovej vložky je úplne nový. BRUNNER vložky sú známe vynikajúcimi vlastnosťami spaľovania bez roštu. Spaľovací vzduch, skrytý pred priamym pohľadom, prúdi z bokov na dno ohniska (sekundárny vzduch) a ako vzduch pre oplach čelného skla (hlavný vzduch) zo štrbiny nad dvierkami do spaľovacej komory. Oba prívody majú nastaviteľný prierez otvorov. V závislosti od priebehu horenia sa pomocou regulácie volí správny pomer primárneho a sekundárneho vzduchu. S týmto novým typom spaľovania je možné dosiahnuť požadované hodnoty emisií, ktoré spĺňajú všetky aktuálne zákonné požiadavky. A ak sú požiadavky na emisie v rôznych regiónoch rozdielne a prísnejšie? Do časti medziprstenca sa potom môže kedykoľvek dodatočne namontovať CO- katalyzátor, ktorý je ďalším stupňom ešte čistejšieho horenia, ktoré firma BRUNNER nazýva GREEN+. Všetky komponenty sú prístupné a servisovateľné cez otvor spaľovacej komory.

rez_vlozkajpeg

+ MALÁ STAVEBNÁ HĹBKA KRBU: 60 CM

Krby s malou montážnou hĺbkou je možné postaviť vďaka integrovanej ochrannej platni odolnej voči teplu a s dodatočnou stenou postavenou s izolačného materiálu. Tepelný štít (teplu odolná platňa) je namontovaný priamo na krbovej vložke BKH, je výškovo nastaviteľný a odráža teplo. V mieste vývodu a napojenia do komína je plech perforovaný a je možné jednotlivé časti odstraňovať v pásoch. V prípade modelov krbových vložiek BRUNNER BKH s otváracími dvierkami je možná celková stavebná hĺbka krbu menšia ako 60 cm spolu v kombinácii s izolačnou stenou. Rýchle a jednoduché je aj vytvorenie obstavby krbu. Na krbových vložkách nie sú žiadne vyčnievajúce komponenty alebo rušivé prvky a pri hrúbke steny obstavby 4 - 6 cm nie je potrebné robiť žiadne dodatočné výrezy v prednej časti krbu.


rez_vlozka2jpeg

O ďalších vylepšeniach sa dozviete v 3. časti článku o novej "zelenej" línii krbových vložiek Brunner GREEN.

Zdroj: J&R Inspire s.r.o.

Prezrite si
všetky krbové vložky a príslušenstvo ku krbom BRUNNER a nechajte si u nás vypracovať cenovú ponuku na krb. S nami máte istotu, že všetko bude správne nadimenzované a zladené podľa Vašich potrieb a rozpočtu.

Sledujte naše sociálne siete a nechajte sa inšpirovať krásnymi realizáciami krbov a pecí:

facebookpnginstagrampngyoutubepng