VÝBORNÉ SPRAVIA EŠTE LEPŠÍM

Krbové vložky BRUNNER prechádzajú po mnoho rokoch vývojom a sú precízne navrhnuté v každom detaile. Firma BRUNNER si neustále kladie otázky a prijíma nové výzvy, pretože je veľa toho, čo sa dá urobiť ešte lepšie...


Namiesto evolúcie revolúcia? 

Firma BRUNNER prehodnotila celú konštrukciu svojich krbových vložiek. Technici si položili základnú otázku: „Čo všetko je možné urobiť inak, ako je v pôvodnej sérii krbových vložiek?“

Výsledkom tohto výskumu je úplne nová konštrukcia krbovej vložky s mnohými novými detailmi. Tým najväčším zámerom bolo zlepšiť technológiu spaľovania. Preto bola táto nová séria pomenovaná ako „GREEN“ = ZELENÁ.

greenjpg

Všetky osvedčené detaily, ako napríklad systém „klick-klack“ a posuvný mechanizmus „easy-lift“, zostávajú. Všetko ostatné je nové.

Zmení sa aj označenie krbových vložiek. Číslo (42-66) bude označovať formát presklenia dvierok v cm, nie montážny rám krbovej vložky.

„Zelená“ séria sa začne vyrábať v novembri 2021. Spočiatku vo formáte 42-66 v rovnej, tunelovej a rohovej verzii s otváracími dvierkami a horevýsuvom. Všetky ďalšie formáty budú pribúdať postupne.

V tejto prechodovej fáze zostanú zachované krbové vložky z predchádzajúcej série!

GREEEN500jpg
Zdroj: brunner.sk, J&R Inspire s.r.o.

Prezrite si
všetky krbové vložky a príslušenstvo ku krbom BRUNNER a nechajte si u nás vypracovať cenovú ponuku na krb. S nami máte istotu, že všetko bude správne nadimenzované a zladené podľa Vašich potrieb a rozpočtu.

Sledujte naše sociálne siete a nechajte sa inšpirovať krásnymi realizáciami krbov a pecí:

facebookpnginstagrampngyoutubepng