S novou modelovou radou krbových vložiek Brunner Green sa zozelenieva. Časť 3.

V Brunneri sa zozelenieva a to doslova a do písmena. V nasledujúcom článku prinášame ďalšie body, s ktorými sa vyznačuje nová modelová rada krbových vložiek BRUNNER GREEN. Predcházajúci článok si môžete pozrieť tu:

greenjpeg

+ EŠTE ČISTEJŠIE HORENIE

Nová geometria spaľovacej komory a špeciálne navrhnuté vstupy spaľovacieho vzduchu urobia z každého horenia zážitok. Krbové vložky BRUNNER spĺňajú všetky potrebné požiadavky a nároky – či už s ručným ovládaním alebo s elektronickou reguláciou horenia EAS. Teplotné rozsahy potrebné pre čisté spaľovanie sa rýchlo dosiahnu cieleným pridávaním hlavného vzduchu na horenie počas prvej fázy horenia - zahrievanie. Tento podiel vzduchu sa v hlavnej fáze horenia výrazne zníži a na konci horenia sa opäť zvýši, aby sa rozbili žeravé uhlíky. Podiel sekundárneho vzduchu sa počas celého horenia postupne znižuje. Špecifické nastavenia obidvoch typov vzduchu pre príslušné fázy horenia sa zisťujú v skúšobni a mechanicky sa prednastavujú alebo ukladajú do elektronickej regulácie. Vďaka cielenému dávkovaniu hlavného a sekundárneho vzduchu jedným ovládacím prvkom možno krby BRUNNER prevádzkovať čistejšie ako kedykoľvek predtým.


+ EŠTE JEDNODUCHŠIA SERVISOVATEĽNOSŤ KRBOVÝCH VLOŽIEK

Vytvoriť novú konštrukciu krbovej vložky je výzvou. Je dôležité myslieť na rôzne technické detaily a jedným z nich je servisovateľnosť. To platí aj pre technickú komoru, ktorá sa nachádza pod spaľovacou komorou. Cez spaľovaciu komoru je možné dosiahnuť a nainštalovať všetky komponenty z mechaniky spaľovacieho vzduchu, prípojku vonkajšieho vzduchu k servomotoru vzduchovej klapky a pohodlne ich nainštalovať a v prípade potreby servisovať.


+ JEDNODUCHŠIE PRIPOJENIE PRÍVODU VZDUCHU NA HORENIE

Firma BRUNNER vyvinula praktické riešenie pre mechanické pripojenie vedenia spaľovacieho vzduchu. Na bokoch a na dne vzduchového boxu sú otvory. Adaptér sa ešte pred montážou krbu pripevní na vzduchové potrubie a opatrí ťažným lankom. Odstránením prekrytia na predpripravených otvoroch je možné vzduchové potrubie vtiahnuť dnu a tam upevniť s bajonetovým uzáverom. Vzduchovú prípojku je možné umiestniť do oválnych otvorov tak, aby sa minimalizovalo existujúce mechanické namáhanie. Konečná poloha je pevne zafixovaná. Je to jednoduché riešenie pre pripojenie prívodu vzduchu pod alebo vedľa krbovej vložky – bez námahy.


rez_vlozka3jpg
Krbové vložky od spoločnosti Brunner sú špička na trhu. Váhate nad nejakou? Dajte nám vedieť, radi vám pomožeme a poradíme so správnym výberom presne pre váš priestor.

Zdroj: J&R Inspire s.r.o.


Prezrite si
všetky krbové vložky a príslušenstvo ku krbom BRUNNER a nechajte si u nás vypracovať cenovú ponuku na krb. S nami máte istotu, že všetko bude správne nadimenzované a zladené podľa Vašich potrieb a rozpočtu.

Sledujte naše sociálne siete a nechajte sa inšpirovať krásnymi realizáciami krbov a pecí:

facebookpnginstagrampngyoutubepng